Direct transport nodig?

Sneltransport Pater | Beeldmerk Sneltransport

Wanneer u een van onze planners aan de telefoon krijgt, staat een chauffeur op om achter het stuur plaats te nemen. Letterlijk. U wilt immers dat met spoed uw zending opgehaald wordt?

Pater Sneltransport is specialist op het gebied van last-minute vervoer door heel Europa. Ons plansysteem is zo ingericht dat we 24 uur per dag bereikbaar zijn en ook klaar staan om uw goederen veilig te vervoeren. Onze planners kunnen u direct tijdens het eerste telefoontje vertellen wanneer u onze chauffeurs kunt verwachten en wanneer uw zending afgeleverd wordt op het gewenste adres.

Zo kunt u direct na uw contact met Pater Sneltransport aan uw relatie doorgeven wanneer ze de zending kunnen verwachten.

Vervoersmiddelen op maat

Afhankelijk van uw zending rijden wij met een bestelbusjes of vrachtwagens met aanhangers. Geen transport is ons te klein of te groot. Onze ervaren planners weten het ongeacht de grootte van de zending altijd zo te plannen dat uw transport direct opgehaald en rechtstreeks naar de eindbestemming gebracht wordt.

Soorten sneltransport

  • Spoedtransport algemeen
  • Extra beveiligd transport (TAPA TSR 2)
  • Transport van gevaarlijke stoffen (ADR)
  • Koel/diepvriestransport