Direct transport nodig?

Sneltransport Pater | Beeldmerk Koerier Utrecht

Woont u in Utrecht of directe omgeving, dan wilt u vast graag gebruik maken van de diensten van Koerier Utrecht. Het komt regelmatig voor dat u snel een zending van a naar b wilt hebben, omdat u een goede service aan uw klant wilt leveren bijvoorbeeld. Koerier utrecht staat meteen bij u op de stoep, zonder aarzelen. Maar niet alleen bij u, koerier utrecht brengt uw zending als de wiedeweerga naar uw klant, waar dan ook.

Koerier utrecht is uw visitekaartje, onze koeriers gedragen zich keurig en voelen zich voor uw zending ten zeerste verantwoordelijk. Dat komt tot uiting in de service: vandaag gebeld is vandaag bezorgd. En daarbij let koerier utrecht op de route: snel maar ook kort. De werkwijze van koerier utrecht is als volgt; u plaatst uw spoedopdracht, op de afgesproken tijd staat de koerier bij u voor de deur en vervolgens gaat de koerier rechtstreeks naar het door u opgegeven adres.

Achter koerier utrecht zit Sneltransport Pater Ede BV, een gerenommeerd bedrijf in verschillende vormen van transport. Juist van de breedte van dit bedrijf profiteert koerier utrecht. De grote expertise in verschillende soorten vervoer, zoals beveiligd vervoer via een protocol, geeft koerier utrecht net dat beetje extra. Bovendien beschikt koerier utrecht hierdoor over een groot wagenpark, essentieel natuurlijk als u snel over onze service wilt kunnen beschikken. En dat kan want koerier utrecht staat altijd, elk moment van de dag, voor u klaar.