Direct transport nodig?

Sneltransport Pater | Beeldmerk Koerier Barneveld

Barneveld vormt het logistieke centrum in het midden van het land en juist dan kan het voorkomen dat u even heel snel een zending wilt versturen. Maak dan gebruik van koerier barneveld. Waar in Nederland uw klant ook is gevestigd, wij brengen het dezelfde dag, want de slogan van koerier barneveld is: vandaag gebeld, vandaag bezorgd. Om dat te kunnen realiseren beschikt Koerier Barneveld over een ruim wagenpark en een ruime pool van koeriers. Onze mensen zijn graag uw visitekaartje en voelen zich verantwoordelijk voor uw zending, hoe klein of groot ook.

Koerier barneveld is onderdeel van Sneltransport Pater Ede BV. Dit gerenommeerde bedrijf verzorgt ook beveiligde transporten onder protocol. Koerier barneveld profiteert van deze expertise en kan u daarom op alle mogelijke manieren in uw transport bijstaan.

De werkwijze van koerier barneveld is simpel en doeltreffend. Na uw telefoontje om uw spoedopdracht door te geven, staat de koerier op de afgesproken tijd bij u op de stoep. Vervolgens rijdt hij met uw zending rechtstreeks naar het door u opgegeven adres. Rechtstreeks, dat is het kenmerk van koerier barneveld.

Koerier barneveld is betrokken en verantwoordelijk. Daardoor vervoert koerier barneveld ook bijzondere zaken waar levens mee gered kunnen worden, zoals ziekenhuisapparatuur die meteen nodig is voor de behandeling van een patiënt. Maar wat uw zending ook inhoudt, de koeriers van koerier barneveld zullen het met respect behandelen en zorgen dat het op tijd en in goede staat wordt afgeleverd.