Direct transport nodig?

Sneltransport Pater | Beeldmerk Koerier Amersfoort

Heeft uw klant dringen een bepaald onderdeel van u nodig? Wilt u met spoed een pakketje verzenden? Neem dan vooral contact op met Koerier Amersfoort. Wij zorgen ervoor dat uw zending zo snel mogelijk van a naar b gaat. Rechtstreeks, en daarmee onderscheiden wij ons ten zeerste van andere koeriersdiensten. Koerier amersfoort neemt uw bestelling aan en komt vervolgens op de afgesproken tijd bij u de zending ophalen. Vandaar rijdt onze koerier rechtstreeks naar het afleveradres.

Koerier amersfoort kan deze werkwijze hanteren door het uitgebreide wagenpark. Bij koerier amersfoort staat altijd een wagen voor u klaar. Vandaag gebeld is dan ook vandaag bezorgd, dat garanderen wij. In onze service gaan we er vanuit dat onze koerier ook uw visitekaartje is. De koeriers van koerier amersfoort zullen uw zending altijd met grote verantwoording behandelen, maar bovendien zijn ze vriendelijk en voorkomen tegenover uw klant.

Koerier amersfoort is onderdeel van Sneltransport Pater Ede B.V., een gerenommeerd transportbedrijf. Koerier amersfoort houdt van de persoonlijke benadering: als u belt krijgt u een echt mens aan de telefoon, geen bandje. Vanuit die persoonlijke benadering behandelen wij uw zending ook alsof die van onszelf is. Koerier amersfoort ontzorgt u wat dat betreft, u kunt er altijd op vertrouwen dat uw zending snel en goed en vooral op tijd afgeleverd wordt.